PORS Impact Creative scoort goed bij inspirerende Radio 509

Banner van Radio 509 met studio en slogan.

26.09.2023 – Jingleproducent PORS Impact Creative in Geldrop scoort goed bij Radio 509 en zijn makers. Radio 509 is een zeer inspirerend radiostation met programma’s voor en door blinden en slechtzienden. Eén van de fanatieke makers is Bram Lieftinck. Hij heeft zijn eigen syndicated show, te horen op radiostations in Nederland, België, Spanje en op Bonaire. Bram meldt ons met trots dat zijn programma ‘Lieftinck is los’ nieuwe jingles heeft. Het gaat om een resing met 12 jingles uit een jinglepakket gemaakt door Zone Jingles in de VS. Dat bedrijf (van jingleproducent Bruce Upchuch) wordt in Nederland vertegenwoordigd door Pors Impact Creative.
Het weekendprogramma Villa509, op Radio 509, heeft ook nieuwe vormgeving van PORS Impact Creative. Die jingles bevatten de eerste slogan van de zender: ‘Voor iedereen die horen wil’ en zijn volledig custom geproduceerd met live instrumenten. Ook díe jingles staan inmiddels online.

Banner van PORS Impact Creative voor het jinglepakket Lieftinck is los.