Brandy in Brussel geeft LFM Zwitserland een update

Banner van Brandy website


29.09.2023 – Jingleproducent Brandy in Brussel heeft de vormgeving van LFM in Zwitserland een update gegeven. Verschillende programma’s starten voortaan met een nieuwe begingeneriek (zoals de Vlamingen dat zeggen), the top of the hour kreeg een update met een modulaire opbouw en het pakket zenderjingles is uitgebreid. Enkele DJ’s kregen ook custom name sings.

LFM is commercieel marktleider in Franstalig Zwitserland en is onderdeel van de Media One Group in Lausanne. De tracks zijn origineel gecomponeerd en geproduceerd voor het Duitse Bayern 1 en voor JOE in België. Brandy en LFM trekken al met elkaar op sinds maart 2011. Een aircheck van de nieuwe jingles kan je hier beluisteren.

Banner voor Brandy en LFM Zwitserland