Toppop CD en DVD goed ontvangen

Genootschap - CD Toppop - Presentatie Beeld En Geluid, foto Marike Boonstra
foto: Marike Boonstra

Genootschap - CD & DVD Toppop de tunes.... de leaders ....

10.06.2014 – Vandaag hebben wij bij Beeld en Geluid in Hilversum onze CD & DVD mogen presenteren: “Toppop, de tunes, de leaders”. En ze waren allemaal content met de nieuwe CD getuige deze foto bij de tendoophouding met van links naar rechts: Benno Roozen, Jelle Boonstra, Penney de Jager (en haar hondje Candy), Ad Visser en AVRO-archivaris Richard Groothuizen, die het Genootschap aanzette tot het maken van deze bijzondere cd en dvd. Dankjewel Richard! O ja – er waren heel veel gasten uit de radio- en jinglebusiness. Presentatie CD en DVD 2 - Foto Beeld en GeluidTegelijk doneerde Ad Visser een van zijn outfits aan Beeld en Geluid, gemaakt door zijn vrouw Melanie. “Wel duizend heeft zij er gemaakt”, aldus Ad tijdens de presentatie. En Tonny Eyk onthulde tijdens de perspresentatie dat in de tunes van AVRO’s Toppop ook Anita Meijer meezong. De Toppop jingles werden verder door de zusjes Paay gedaan (ook beroemd van de Veronica actiejingles, die veel roem vergaarden). Meer over de CD & DVD HIER. Later op deze pagina ook meer over alle media-aandacht die de presentatie heeft opgeleverd.

Genootschap - CD Toppop - Presentatie 012Het Genootschap scoorde een echte ouwe Toppop LP, Benno Roozen: “Hhmmmm, vinyl.”Genootschap - CD Toppop - Presentatie 063AVRO regisseur Rien van Wijk kwam met twee originele decor-ontwerpen, zoals ze later van dit beeld werden uitgevoerd in het echt.Genootschap - CD Toppop - Presentatie 097 (Albert)Componist Tonny Eyk tegen Jelle Boonstra over de totstandkoming van zijn bijzondere jingles. “Heb ik echt vier pakketten gemaakt? Zonder deze CD zou ik dat nooit meer hebben geweten.”