PORS Jingles voor wagenbouwers van Brabantsedag in Heeze

De Brabantsedag in Heeze
De wagen van Vriendenkring De Rijten in 2022: ‘Kleine man met groot speelgoed’
Ontworpen door Jan Cobbaert

22.08.2023 – Van de afdeling positief nieuws: Voor de Brabantsedag in Heeze produceerde PORS Impact in Geldrop ook dit jaar de nieuwe radiovormgeving voor Wagenbouwers FM. Wagenbouwers FM brengt een week lang muziek, verhalen en prijzen speciaal voor de wagenbouwers van de Brabantsedag. En dat al voor de zesde keer. Jingles voor wagenbouwers van Brabantsedag in Heeze. Hoe leuk is dat?

PORS Impact heeft sowieso drukke weken achter de rug, ondanks de zomer (een signaal dat we van meerdere producenten krijgen.) Zo zijn er o.a. nieuwe jingles geproduceerd voor 3 nieuwe stations in Belgie (Boo, Ludo FM en PXL Radio), Magic FM, Polder Radio, Radio Paloma en nieuwe jingles voor Radio Holiday in Italië en Radio Osnabrück in Duitsland en Radio Muziekstad. De 3 laatstgenoemde jinglepakketten zijn nog niet On Air.

De Brabantsedag is een begrip in Brabant, Nederland en zelfs daarbuiten. Wat ooit klein begon in 1958 trekt nu jaarlijks ruim 40.000 bezoekers. Minpuntje: de jingles kunnen we je helaas (nog) niet laten horen. Pluspuntje: de Brabantsedag is komende zondag 27 augustus 2023 in Heeze, Oost-Brabant.