Video met S2blue resing van PAMS jingles

21.12.2019 – Jinglebedrijf S2blue heeft een aardige video online gezet met een resing van een aantal PAMS jingles. De jingles zijn weliswaar eerder dit jaar ingezongen, maar de video is nu pas online gezet. Volgens het bijschrift is good old jinglemaker Steve England ervoor van pensioen teruggekomen. En inderdaad zien we de oprichter van Alfasound / Tapetricks en S2blue in de video terug als stemregisseur. De resings (nieuwe teksten op bestaande jingles) zijn voor Manx Radio‘s Carnaby Street Club.

Volgens de Facebookpagina van S2blue is good old jinglemaker Steve England ervoor van pensioen teruggekomen. En inderdaad zien we de oprichter van Alfasound / Tapetricks en S2blue in de video terug als stemregisseur.

PAMS was een jinglebedrijf in Dallas (Texas, VS) dat heeft bestaan van 1951 tot 1978. Daarna is het een tijdje in andere (meerdere) handen geweest, tegenwoordig valt het bedrijf onder de vlag van JAM van Jon Wolfert, ook in Dallas. Die onderneming bestaat nog steeds.
De video van S2blue in de UK is met een uitstekende camera en lens opgenomen, te zien aan de haarscherpe beelden met veel scherpte/diepte. Drie stills ervan zie je bij dit bericht. Luister en kijk hier naar de sessie.