Jingle-special over 50 jaar 3FM in De Radioreeks

 

50 jaar 3FM
Logo Site JIngleWeb
22.05.2016
– KX Radio, het jongere broertje van popzender 3FM, zendt komende woensdagavond een ruim 2 uur durende Special uit over de jingles van 3FM. Jelle Boonstra en Benno Roozen, de makers van deze website Jingleweb, zijn dan te gast in De RadioReeks van presentator Arjan Snijders. Er komen in de uitzending misschien wel enkele honderden jingles langs, allemaal van 3FM. Sommige daarvan zijn nog nooit uitgezonden. Ook zullen er in de uitzending enkele unieke opnamesessies te horen zijn van beroemde 3FM-jingles, zoals die voor NOS Radio Tour de France uit begin jaren ´70, toen dat programma nog op de popzender geprogrammeerd stond. Die sessies zijn nog nooit op de radio te horen geweest.
De RadioReeks van Arjan Snijders is een minimaal 50(!)-delige radioserie t.g.v. 50 jaar 3FM, en wordt al uitgezonden vanaf woensdag 1 juli 2015. Komende woensdag is het aflevering 39.
De Special van de RadioReeks over 50 jaar jingles op 3FM is komende woensdag 25 mei 2016 vanaf 19.00 tot ongeveer 21.30 uur te horen op KX Radio, en later ook als podcast beschikbaar. Veel plezier!

Hilversum III - Banner