Nóg meer Rocketeers on air

logo NH13.01.2016 – Schreven we enkele dagen geleden al over de jaar-demo en een videocommercial van The Rocketeers uit Hilversum, vandaag kunnen we melden dat ook RTV Noord-Holland nieuwe jingles on air heeft van de boys uit Hilversum. De regionale nieuwszender heeft zijn naam per 1 januari j.l. gewijzigd van RTV NH in NH. De bijbehorende 6 jingles zijn gemaakt op een nieuw audiologo en gespeeld met live drums, bas en gitaar, en gezongen door een fris koor van 1 man en 1 vrouw. De slogan die horen is in de full version jingles is “Wij zijn Noord-Holland”. Niet helemaal toevallig een lied dat vorig jaar april als kado van Noord-Hollanders aan Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima is aangeboden. Veel Noord-Hollanders hebben meegewerkt aan dit nummer door hun mooiste plek in de provincie te beschrijven en in te zenden. Dat nummer is niet echt het beluisteren waard, de jingles zijn dat zeker wél. Luister HIER.