Update jinglepakket RTV Drenthe

Zangsessie Top Format 2014 2Jingletrio zomer 201411.09.2014 – In juli en augustus is er hard gewerkt aan een update van het jinglepakket voor Radio en TV Drenthe, meldt ons Drenthe-vormgevingsman Sjoerd Looijenga. De opdracht voor jinglebedrijf Top Format was even moeilijk als simpel ; voortborduren op het bestaande audiologo (sinds 2010 op zender) en daar een moderne sound aan toevoegen. In Haarlem hebben ze ’t met ‘vriendelijke frisheid’ omschreven. De jingles zijn ingespeeld door o.a. de blazers van de Jay-Horns, Peter Muller (gitaren) en Sem Christoffel (bass). Het zangkoor bestond uit ‘Drentse stem’ Martije Lubbers, Natasja den Toorn en Lodewijk van Gorp, v.l.n.r. op de foto’s. Namens RTV Drenthe was Sjoerd Looijenga samen met Top Format’s Roderick Schüssel verantwoordelijk voor de productie. Slogan van de jingles: altijd in de buurt. En zo is het. Een korte audiomontage hoor je hier. Bedankt, Sjoerd!