Jingle event verhuist naar Haarlem

De Lichtfabriek in Haarlem24.07.2014 – Nog een paar weken en dan worden The Imaging Days gehouden, het eerste event in Nederland over jingles. The Imaging Days (8 en 9 september) verhuist wegens een grote belangstelling naar Haarlem, en wel naar De Lichtfabriek. Het evenement is bedoeld voor imaging directors, producers en program directors. Het is een initiatief van jinglebedrijf Capital of Media in Haarlem. Reelworld is zogeheten Premium Partner, evenals Wise Buddah. Lees hier alles over het event.
Jingleweb is mediapartner van The Imaging Days. En ook daarom is er een extra reden om naar The Imaging Days te gaan: Jingleweb gaat er ook iets heel speciaals doen. Nee, het wordt géén nieuwe CD! Wat wel? Gewoon Jingleweb blijven volgen, en je weet het snel. Misschien wel eerder dan 50 dagen…