PAMS-gebouw te koop: $1,499,999

PAMS gebouw - bron ShowcasePlattegrond benedenetage PAMS Gebouw anno 201425.04.2014 – Het aloude gebouw van de legendarische jinglemaker PAMS in Dallas staat te koop. Zo valt althans op te maken uit de website Showcase.com, waarop beschikbare bedrijfsgebouwen worden aangeboden.
De website toont alleraardigste details: zo is de verkoopprijs op 1 dollar na 1,5 miljoen ($1,499,999). En de parkeerplaats telt 24 plaatsen. O ja, en ook het dak is in 2013 vernieuwd. Wie echt interesse heeft, kan de uitgebreide verkoopfolder bekijken. Daarin staat een actuele en technisch uitstekende plattegrond van het gebouwtje (dat in 1961 speciaal voor PAMS is gebouwd). Die brochure hebben we even voor je online gezet. Op de foto in de brochure zien we de naam Dallas Carstore op de ramen staan. Stephen Smith van Dallas Carstore  laat ons desgevraagd weten dat zijn bedrijf inmiddels niet meer op het adres is gevestigd. Kortom: het PAMS-gebouw staat inderdaad te koop! Meer achtergronden over het wereldberoemde jinglebedrijf op de Jingleweb PAMS-pagina, waarop ook een éigen plattegrond en heel veel foto’s. En als je HIER klikt, krijg je een unieke studiotour op video, gemaakt in 2008  door de toenmalige eigenaar Larry Thompson.