Jingles kort ++ jingles kort ++ jingles kort

30.03.2013 – Het Italiaanse jinglebedrijf Jinglesfactory is er altijd als de kippen bij om een jingle voor een speciale gelegenheid in te zingen. Vandaar vanuit Milaan een Happy Easter. You too, Loris! En het bedrijf was vorige week al zo vriendelijk speciaal voor Jingleweb een eigen jingle in te zingen. Mooi hoor. Dat initiatief verdient navolging. +++ MyRadio, je weet wel, het gratis muziekplatform van de Sky Radio Group, doet sinds vorige week ook jingles tussen haar plaatjes. Check zelf. Maker ervan is natuurlijk Wise Buddah in London, het bedrijf dat ook de Sky Radio jingles maakt. +++ Het relatief jonge jinglebedrijf Capital of Media moet het natuurlijk in eerste instantie hebben van kleine opdrachten bij grote klanten die elders hun jingles halen. Daarom zijn ze – terecht – blij met het maken van 1 jingle voor Veronica. Hoe die klinkt, hoor je HIER.