Langs de Lijn jubileum met lalalalala acapella

22.03.2012 – Gaat Langs de Lijn (dat op 25 maart aan de 10.000ste aflevering toe is) nog iets leuks doen? Jazeker, ze hebben de acapella groep Voice Male ingehuurd om de tune ‘vocaal te vertolken’, zoals dat zo mooi heet. Voice Male bestaat uit zes mannen(stemmen), met hun nieuwe CD Ladies First waren ze onlangs nog te zien in De Wereld Draait Door, succes verzekerd, zelfs van de smartlap “Ik voel me zo verdomd alleen” wisten ze iets moois te maken. Inmiddels komen de verhalen over Langs de Lijn al aardig los. Monique Brandt schrijft in de GPD bladen hoe chef-sport Ferry de Groot een verslaggever pestte, die nooit zijn mobiel uitzette.  ‘Een half jaar lang, elke week, precies op het moment dat hij in de uitzending zat, belde Ferry zijn nummer. Dan hoorde je die verslaggever zijn praatje beginnen en dan  ging opeens die telefoon af. Moest-ie dat ding weer wegdrukken.’ Overigens spreekt de NOS in een persbericht over Voicemail als groepsnaam, nog wel even wakker worden voor zondag!