Een cadeau voor 50 jaar Ferry Maat Soulshow

Soulkicker Ferry Maat in 1973 bij Radio Noordzee Internationaal

30.10.2023 – Komende zaterdag is het zo ver: dan bestaat de Ferry Maat Soulshow precies 50 jaar. Op zondag 4 november 1973 maakte hij zijn eerste show op zeezender Radio Noordzee Internationaal. Toen heette het programma nog Zondagmiddag Soul op Noordzee. (Het was overigens ook de eerste autoloze zondag in Nederland.)

Bij deze feestelijke gelegenheid verrassen we Ferry met een cadeau. Een cadeau voor 50 jaar Ferry Maat Soulshow dus. Wat dat is? Dat kunnen we nog even niet vertellen, maar het wordt reuze leuk.
Toch willen we alvast een tipje van de sluier oplichten. Op de manier van nu. We hebben een afbeelding gemaakt van ons cadeau aan Ferry, maar dat met AI (kunstmatige intelligentie) bewerkt. Zodat je nog niet meteen kunt zien (laat staan hóren) wat het is. Wie het weet mag het zeggen of raden. Binnen enkele dagen meer hierover…