Nieuw radioseizoen = nieuwe radiojingles, deel 2

Nieuw radioseizoen = nieuwe radiojingles, deel 2

30.08.2023 – De zomer is normaal gezien een redelijke rustige periode voor de productieafdelingen van radiostations en de producenten van radiovormgeving. Dit jaar was dat totaal anders. Want komende vrijdag 1 september 2023 gaat de nieuwe verdeling van etherfrequenties en DAB-radio-vergunningen in. Een aantal radiostations zal vanaf die dag nieuwe jingles gebruiken, omdat bijvoorbeeld de frequentie is veranderd. Of de programmering. Of de presentator. Een nieuw radioseizoen betekent ook nieuwe radiojingles. Via de reeks berichten “Nieuw seizoen = nieuwe radiojingles” houden wij je daarvan op de hoogte. Vandaag deel 2: Radio 538.

Het nieuw radioseizoen betekent ook nieuwe radiojingles voor Radio 538. De nieuwe vormgeving is sinds afgelopen maandag te horen. Ook nu is de producent Wisebuddah in London, waar 538 al 12 jaar mee samenwerkt. Het hele pakket is nieuw, behalve de jingles voor nieuws, weer en verkeer, die zijn nog van de set uit 2021/2022.

Wisebuddah heeft de nieuwe jingles (met de slogan Jouw hits, jouw 538) nog niet online staan, maar onze vrienden van Radiowereld hebben een montage gemaakt op basis van de eerste uitzenddagen.

Later deze week nog meer berichten in het kader van de korte reeks Nieuw seizoen = nieuwe radiojingles.