Oprichter Diederick Huizinga stopt met dagelijkse leiding PURE

05.08.2021 – Diederick Huizinga, oprichter van bedrijf PURE Jingles in Hilversum (voorheen VHU Europe) heeft zijn meerderheidsbelang in zijn onderneming verkocht. Daarmee draagt hij de dagelijkse leiding over aan het nieuwe management. Dat wordt gevormd door Thomas Giger (commercieel directeur), Melvin Sleeking (operationeel directeur), Pelle Kuipers (creatief directeur) en investeerder Ronald van Klooster. Deze laatste richtte eerder het online marketingbedrijf Maxlead op.

In een persbericht zegt Diederick: “Twintig jaar geleden begon ik met een jongensdroom: met talentvolle producers de vetste vormgeving voor de leukste stations ter wereld maken en intussen de tijd van ons leven hebben. Dat is gelukt, samen met een geweldig team! Ik vind het echt heel leuk om nu samen met Thomas, Melvin, Pelle en Ronald verder te bouwen en te zien dat delen vermenigvuldigen is. Ik ben dankbaar.”

PURE Jingles maakt(e) onder meer jingles voor BNNVARA, NPO, FunX, Sublime, 3FM en VRT televisie. Andere klanten zijn BBC Radio 1 en Capital (UK), NRJ en RTL2 (Frankrijk), en 103.5 KTU en Star 94 (VS).

De 3 takken van sport van PURE, van de vernieuwde website