++ Jingles kort ++ jingles kort ++ jingles kort ++

PURE Jingles Radio Fribourg & Freiburg 2017CD Veronica, alle pakketten17.11.2017 – PURE Jingles in Hilversum meldt de geboorte van 2 nieuwe jinglepakketten voor de Zwitsers-Franse broadcaster Radio Fr. Het betreft 20 jingles voor zowel Radio Freiburg als Radio Fribourg, zusterstations dus. Luister naar de demo.
Jingles kort ++ jingles kort ++ jingles kort ++ Jinglesfactory in Milaan (Italië) heeft een speciaal aanbod voor radiostations die behoefte hebben aan kerstjingles en kerst-liners. Bekijk en beluister hier de details.
Jingles kort ++ jingles kort ++ jingles kort ++ En nieuws uit eigen huis: de CD “Alle jinglepakketten Radio Veronica” is sinds vandaag geheel uitverkocht. Niet 1 exemplaar is er nog over. Jammer voor wie nét van plan was deze te kopen voor onder de kerstboom…. Wie er nog eentje wil scoren, moet zich rap melden bij onze vrienden van RockArt in Hoek van Holland, daar liggen er nog een paar in de winkel. Jingles kort ++ jingles kort ++ jingles kort ++