JAM-demo Logoset in extended version


logo Logoset jingles
hoesje Logoset jingles19.08.2017
– Speciaal voor de lezers van Jingleweb hebben wij een speciale lange versie gemaakt van 1 van de allerbeste jingledemo’s die JAM Creative Productions in Dallas ooit heeft gemaakt. Het gaat om de Logoset, opgenomen voor 77 WABC in New York, destijds hét Top 40-station in de VS. De jingles zijn daarna aan meer dan 150 radiostation over de hele wereld verkocht. Er zijn nog steeds oldies-stations die de jingles uitzenden.
In de JAM-demo van Logoset zijn alle intro’s van gebruikte platen ingekort. Logisch. Maar voor dit speciale doel hebben we al die intro’s weer op oorspronkelijke lengte gemaakt. De timing van de instarts van de jingles en platen is op split-seconden-niveau exact hetzelfde als die in de originele demo uit 1976.
The Andrea True Connection More, more, more - jinglesDe muziek die langs komt is van The Andrea True Connection (More, more, more), The Beatles (Got to get you intro my life), The Bee Gees (Night fever), Candi Staton (Young hearts run free), KC & The Sunshine Band (Get down tonight), Maxine Nightingale (Right back where we started from), The Bellamy Brothers (Let your love flow) en van The Sylvers (Boogie fever). De originele demo telt 15 cuts. Cut 15 is een samenraapsel van een aantal a capella´s voor WABS-jocks, achtereenvolgens Harry Harrison, Dan Ingram, Steve O’Brian, George Michael, Chuck Leonard, Ron Lundy. De extendend version bevat tevens de naamjingles voor Johnny Donovan en Jay Raynolds. Hier vind je de Lyricksheet van Logoset, en hier kun je de losse cuts horen.