Jingles met trompetten, lekker hoor…

jinglesjingles studio 1 SOB06.12.2016 – Jingles en trompetten, kijk, dan zijn wij snel gelukkig. En dan zijn we de laatste tijd door jingleproducent SOB in Amsterdam goed bediend. Zowel de jingles voor Soul Radio in NL als die voor Solo Radio in DK hebben nogal wat blazers in de eindmix.
mart-van-de-stadtThe station that moves you is de slogan die hoort bij de 5 jingles voor Soul Radio, een Nederlands internetstation, opgezet door oud-NCRV-DJ Mart van der Stadt (foto links). Soul Radio brengt een mix van Soul, Funk, R&B en Disco met muziek van labels als Atlantic, Motown en Stax. De jingledemo hoor je hier.
Het andere pakket met lekker veel blazers is voor Solo Radio, gevestigd in Randers, Denemarken. Solo is onderdeel van de Radio ABC Group. Dit pakket bestaat uit 9 prettige AC jingles en cuts voor nieuws en weer, waarvan wij van WC Eend cut 4 erg fijn vinden. Ach, luister zelf.
Rechts zie je trouwens Studio 1 van SOB in Amsterdam (foto SOB).