Capital of Media begint tak voor Visual Radio Design

ScreenHunter_735 Jul. 02 14.1607.07.2016 – Jingles voor je ogen. Zo noemt Capital of Media in Nijkerkerveen (rechtsboven Amersfoort) het product van Eyedents, een nieuw onderdeel van de onderneming. Eyedents maakt Visual Radio Design. De eerste klant is BNR Nieuwsradio. Als je HIER kijkt, zie je alle visuele vormgeving die door Eyedents is gemaakt. Later dit jaar volgt er nog een update, met o.a. nieuwe nieuwstickers, weerbericht en verkeersinformatie visuele vormgeving. Met de komst van Eyedents heeft Capital of Media drie labels: Spine Jingles, music librabry TRIL The Radio Imaging Library en nu dus Eyedents.
spinejingles
De jingle-tak, Spine Jingles dus, heeft trouwens ook een feestje te vieren. TOPradio in België bestelde 12 basic IDs met allerlei variaties, een TOTH en jingles voor nieuws, weer en verkeer. Daar bovenop werd TOPradio ook nog eens lid van de hierboven genoemde TRIL The Radio Imaging Library. Luister naar de demo.