Top Format vindt de zon van Ibiza met JFK Radio

JFK Radio09.07.22016 – Wie wel eens op Ibiza is geweest, kent wellicht JFK Radio. Al was het alleen maar van de promotieborden langs vele wegen op Ibiza. Het station zendt uit voor Ibiza zelf, het nabij gelegen Formentera, én in de regio Costa Blanca op het Spaanse vasteland. De playlist van JFK Radio is gebaseerd op pop, soul, lounge en jazzy beats. Nou, dan zijn wij muzikaal in ieder geval al helemaal blij.
Top Format - Logo 2015Top Format in Haarlem leverde JFK Radio niet alleen een compleet nieuw jinglepakket, maar ook een set gesproken sweeper-jingles in de talen Spaans, Italiaans, Engels en Frans. Het Modern Jazz jingle pakket (opnieuw geschreven door het kersverse dreamteam van het Haarlemse bedrijf) bestaat uit jingles in de typische muziekstijlen van JFK Radio. De mini-songs zijn opgebouwd uit frisse brass arrangementen en de vocal group bevat 2 soul leads. De ID-jingles zijn opgeleverd in de varianten ramps, basic ID’s, shotguns en rapid fires. Het setje nieuws en service kent verder jingles voor nieuws, verkeer, weer en commercial breaks. Hoe compleet wil je het hebben?
De complete set met jingles is gecomponeerd en geproduceerd door Gijs Knol en Bud Kolk in samenwerking met Dave Albers, allemaal van Top Format. De jingles in volgorde van de demo van 3 minuut 43 kun je HIER horen.