De nieuwste van … André Brasseur

André Brasseur 1 - bron andrebrasseur.comAndré Brasseur 2 - bron andrebrasseur.com09.02.2016 – Hij heeft 14 vermeldingen in Het Tunesboek, en zijn muziek werd in de jaren ’60, en ’70 mega-vaak als tune gebruikt op Radio Veronica, Radio 227, Radio Dolfijn, Radio Mi Amigo, Radio Atlantis, Radio Delmare, Radio London en KRO-Radio op Hilversum III. Zijn naam: André Brasseur. Deze Belgische organist, inmiddels 76 jaar oud!!, heeft net een nieuwe dubbel-CD uit en staat binnenkort op het podium in Leuven voor de start van een nieuwe tournee. Met een jonge en getalenteerde band treedt André samen met zijn beroemde Multi-Sound Orgel op 19 maart 2016 op in de Minnepoort in Leuven. Zijn nieuwste dubbel-CD bevat op CD 1 het onbekenderde en experimentalere werk, op CD 2 staan zijn grootste hits, een reeks die begint met Early Bird Satellite in 1966. In 1990 fungeerde André Brasseur als studiomuzikant voor de Belgische band Vaya Con Dios. Hij speelde keyboards op de hitsingle What’s a Woman. Wie meer wil lezen kijkt vooral even HIER. Zijn eigen site, met ook nog eens prachtige fotografie.