Een paard van een jingle

Paard - De Telegraaf04.02.2016  – A horse is a horse, of course, of course. Vorig jaar publiceerden wij al een artikel over The Horse van Cliff Nobles & Co, de tune van de Veronica Drive In Show. Wat we toen niet schreven voegen we nu graag toe: die tune was ook de basis van een jingle voor 1470 WOHO in Toledo. Toen (en nog steeds) werden jingles soms letterlijk geschreven op de hits van dat moment. Dat type jingles is sound-a-likes gaan geheten, want ze lijken op het origineel. De jingleset voor WOHO heet And the beat goes on, en is gemaakt door good-old TM Productions in Dallas. De set bevat ook sound-a-likes van Eleanor Rigby van The Beatles en Mac Arthur’s Parc van Richard Harris  (And the beat goes on….). Luister naar de sound-a-like van The Horse. Met recht een paard van een jingle.