Nye jingler for ABC Radio

ABC Radio Denemarken bannerSOB Presents21.01.2016 – Nog geen uur online, en nu al op Jingleweb vermeld: de nieuwe jingles van SOB Audio Imaging in Amsterdam voor ABC Radio in Denemarken. Dit CHR-station schafte 12 jingles aan, waaronder een nieuwsopener en een weerbed. In de jingles zijn de meeste actuele dance-stromingen terug te horen. Voor wie de website van ABC bekijkt, kan zich verheugen op typisch Deense namen als Morton, Jorn, Kim, Mads, Stefan en Christian, en die zijn allemaal  studievært. Dat is Deens voor  presentator. En omdat ons Deens in de loop der jaren licht is gegroeid durven wij een Deens kop boven dit artikel wel aan: Nye jingler for ABC Radio. De studio ziet er goed uit, en ook de nieuwe jingles zijn dik in orde. ABC Radio kan er weer even tegen. Luister maar.