The Rocketeers gaan als een raket

Jurgen van den Berg - still uit NPO Radio 1 video

rocketeers

10.01.2016 – Jinglebedrijf The Rocketeers uit Hilversum boert goed. Grote radioklanten als Radio 10, de Coen & Sander Show (538) en Radio West lieten vorig jaar jingles maken bij de mannen van dit Hilversumse jinglebedrijf. Dat zich trouwens ook steeds meer toelegt op productie van artiesten, zoals Miss Montreal, Do en Glennis Grace. Voorwaar geen slechte namen. The Rocketeers (van eigenaars Joost Griffioen en Stas Swaczyna) publiceerde vorige week een audiodemo met daarop de grootste klanten uit 2015. Geinig hoor.
Ook geinig: de studio van The Rocketeers speelt een hoofdrol in de commercial voor NPO Radio 1, met daarin ochtendpresentator Jurgen van den Berg. Met trouwens een bijrol op de bank voor weerman Marco Verhoef. Kijk maar mee