Het Oog is 40, de stem is 68

IMG_0979

IMG_097804.01.2016 – Mooi verhaal, vanochtend, in de Volkskrant, daar wordt Hans Hogendoorn geportretteerd op de verjaardag van Met Het Oog Op Morgen, want ze zijn veertig geworden: van harte ja! En Hans Hoogendoorn is vanaf het begin reeds De Stem van het programma. Buiten is het …. binnen zit…. is een gevleugelde uitdrukking geworden, zelfs bij feesten en partijen een leuke gangmaker. Hans Hogendoorn werkte eerst op Radio Noordzee, waar hij ook al excelleerde in het maken van jingles. The Voice wordt hij in de Volkskrant genoemd, weg met Frank Sinatra, kortom, en leve Hans Hogendoorn!!! Bij het verhaal staat een foto van z’n studio in Soest. De spreekcel gebruikt hij nauwelijks meer, want die is volgetast met radiolekkernijen. Ook wij laten dit verhaaltje nog maar eens vergezeld gaan van een foto van de plek – want het is leuk om er rond te kijken, al is het maar op een foto. Hans was zo vriendelijk om in de loop van de jaren diverse Genootschapsteksten in te spreken. Alweer van twintig jaar geleden is de variant: Binnen is het 20 graden, buiten staat….. (later helaas zonder veel eigen fantasie gejat door anderen, maar dit is the real thing).

Hans Hogendoorn - Studio 2015 049