Radio 5 kiest voor jingles Radio 2

ScreenHunter_595 Jan. 02 13.4402.01.2016 – Waarde lezers van Jingleweb, een van harte gezond en gelukkig 2016. We beginnen het jaar met een nieuwtje over Radio 5, dat per 1 januari een nieuwe programmering, een nieuwe (oude) slogan en nieuwe jingles heeft gekregen. De nieuwe slogan is Je voelt je thuis (dat is de oude slogan van Radio 2). De jingles zijn ook oud/nieuw, want het zijn de vroegere Radio 2 jingles (uit 2008) maar dan met nieuwe zang en het Radio 5 logo erin. Maker: Top Format in Haarlem, dat al jarenlang tekent voor de vormgeving van (NPO) Radio 5. De programmering is nieuw omdat Radio 5 per dit jaar een groot deel van de levensbeschouwelijke, culturele, educatieve en religieuze uitzending uit de programmering heeft gehaald. En ook nog eens jongere muziek op de playlist zet. Luister HIER naar de verschillen tussen en de overeenkomsten van enkele jingles voor Radio 5 en Radio 2.