PAMS met een Engels accent

15

18.10.2015 – Het gebeurt bepaald niet dagelijks meer dat er nog PAMS-jingles worden ingezongen van de oude jingle-legende in Dallas, maar Hill Valley Radio (in London) wilde er wel een paar. Die doen in het kader van de Future Day uitzendingen waarmee ze terug zoemen naar de jaren vijftig, Back to the future noemen ze dat. En de film van toen speelde in Hill Valley, vandaar! Slim conceptje, als je dat in Amerika op die manier voorhoudt, zijn er ook vast wel weer oldies stations die wel in dat appeltje willen happen. De jingles zijn ingezongen door Engelsen en helaas – die klinken niet zo heel erg als PAMS, maar het is ook bijna ondoenlijk om de zeven voice harmonies van vijftig, zestig jaar geleden na te doen. HOOR hier de versies van S2Blue. En HIER is een proeve van Hill Valley Radio. S2Blue baas Simon Prentice haalde zijn vader erbij, Steve England, zelfs hij had nog nooit zoveel vroege PAMS-tracks uit de jaren vijftig laten inzingen, zo staat er op hun FACEBOOK.