Soulshow stopt met jingle-item

Ferry 215.10.2015 – Ferry Maat stopt met het jingle-item in zijn Soulshow op de donderdagavond. En vanavond is al de laatste aflevering, met jingles van … Ferryde Soulshow. Tussen de jingles zitten witjes, vroeger bij de TROS op de donderdagavond bedoeld voor de fans, die ze op bandrecorder of cassette opnamen (en ze op de piratenzenders later zelf weer uitzonden, er was een grote schaarste in jingleland). Maar nu zijn witjes korte stiltes en dat past heden ten dage niet meer zo in een concept van een vloeiend programma. “Had toch het idee dat het een beetje een “item om een item” aan het worden is en dat moet je niet hebben”, zegt Ferry. Mogelijk komt het item in de toekomst nog een keertje terug door druk van de luisteraars, doet allen uw hartelijke best, zouden we zeggen.