Brandy schenkt de wereld wederom nieuwe jingles

Brandy fles07.10.2015 – De Belgische jinglemaatschappij Brandy (uit Brussel) heeft weer nieuwe jinglepakketten klaar, zoals dat gaat als de herfst invalt en er voor veel radiozenders een ‘nieuwe radioseizoen’ingaat – alle vakantiegangers zijn weer thuis, dus hupsakee. “In Frankrijk is voor veel radiostations “La Rentrée” -zeg maar het begin van het nieuwe radioseizoen na de zomer- hét moment om hun luisteraars te verrassen met nieuwe vormgeving”, zegt Brandy er zelf over. En het bedrijf stak de eigen website in het nieuw – en daar zijn ook voorbeelden te vinden van de nieuwe jingles, die net naar buiten zijn gereden. Voor Contact FM bijvoorbeeld . “Hun jinglepakket is uitgebreid met enkele tragere cuts die perfect mixen met de tracks met lagere BPM die nu de hitlijsten halen”, aldus Brandy. Voor Metropolys produceerde Brandy jingles op basis van het eerder gemaakte Kickstart-pakket. Ook Mistral FM, in het zuiden van Frankrijk, combineert Kickstart-jingles met een selectie uit pakketten die origineel voor Qmusic en MNM zijn geproduceerd. En Horizon, een AC-station uit Noord-Frankrijk, liet een makkelijk meezingbare signatuur ontwikkelen. Laat nou de herfst maar komen dan.

BRANDY_FRANKRIJK