Ekdom telt af……. van 3 naar 2

Gerard

NPO_Radio_2_logo06.10.2015 – Gerard Ekdom is verkast, hij verliet 3FM om te gaan werken bij NPO Radio 2, u weet wel, het station met de mooie nieuwe jingles, die we vorige week als eerste even lieten horen. Gerard is bij z’n nieuwe baas begonnen zoals dat hoort: tanden gepoetst, vouw in de broek, en nieuwe jingles, op maat gemaakt door Top Format in Haarlem. De filosofie van de jingles? Daar heeft u de Engelse taal voor nodig want Top Format beschrijft het als volgt: “Triggered by the passion, vibe of a new morning show, Spotify playlist and briefing of team Ekdom, Top Format developed a unique pitch entry. The ultimate morning mood full of positivity, guts, power and above all: goose bumps! The results have such a convincing radio feel that the pitch in collaboration with Peter Kok and Gerard Ekdom turned into awesome morning show jingles! The custom jingle package for BNN VARA on NPO Radio 2 includes: 3 Show themes, 5 Daily show songs, 18 Sweeps and 3 Morning IDs. The jingles and songs are created in collaboration with Top Format’s musicians, composers and producers. The lyrics of the songs and sweeps breathe the typical “Ekdom” feeling”. Wat dat is? Tja, wij hebben de wijsheid ook niet in pacht. Er zit maar een ding op: luisteren.