Deel 2 van Luxy-tunes

Radio Lux

Radio Bremen11.06.2015 – Een week geleden berichtten we dat tunes van Radio Luxemburg (Duitse service) door een Duitse fan online waren gezet op Youtube. Waar zou deel 2 toch blijven, verzuchtten we bij deze gelegenheid. En ziedaar, onmiddellijk kwam er feedback vanuit het Hürtgenwald. Hartmut Heinen meldt ons: deel 2 is er allang, want dat verscheen reeds in 1982, ach ja, er glipt wel eens wat langs je heen in het leven. Wéér een selectie van ouwe krakers trouwens (want ook op LP verkrijgbaar).  Helemaal nieuw is-tie niet want veel van de tunes zijn hetzelfde, kijk maar na op Discogs, maar de hoes heeft een ander kleurtje. En dat is voor sommigen alweer reden genoeg om een bod te doen op Ebay. Voor de echte Schlagerfans, let op, er zijn meer tunes-LP’s, ook Radio Bremen maakte er een CD van.