Jinglebaas Jon Wolfert op de radio

JAM - Jon Wolfert radio

29.03.2015 – Dames, houd uw dochters thuis, want vandaag, zondag 29 maart 2015, is Jon Wolfert weer eens op de radio. Als DJ nog wel. Op Rewound Radio draait de baas van jinglebedrijf JAM Creative Productions in Dallas niet alleen platen, maar praat hij ook over jingles, tunes, commercials en radio. Hij zal alle zenderjingles van Rewound Radio uit zijn hoofd kennen, want die komen uit zijn eigen bedrijf en zijn meestal PAMS resings, maar ook actuelere JAM-tracks.
Jon Wolfert - now on the radioJon zat tijdens zijn studie in Potsdam bij de radio, campusstation WNTC. Het bijzondere radioprogramma duurt drie uur en begint om 19.00 GMT, dat is 21.00 uur bij ons (let op de zomertijd, die op vandaag in gaat). Luisteren kun je HIER. En wie de promo’s alvast wil horen, klikt HIER. Rewound Radio is een online station van all-time radio- en jinglefan Allan Sniffen, ook de man achter de website WABC Musicradio 77. Hij liet in februari dit jaar nog een jingle maken bij JAM op een cut uit PAMS series 13. Hij was bij het ontvangen van die jingle zo trots dat hij ‘m meteen op de radio liet horen. Wellicht is uit dat recente contact het idee bij Jon geboren om weer een radioshow te doen.