Topvrouw Doherty op jingle event

ScreenHunter_279 Mar. 06 20.1008.03.2015 – Ze is de vice president imaging van iHeartMedia (voorheen Clear Channel) in de VS.
Verantwoordelijk voor 800 radiostations in de VS. Daarvoor was ze Imaging Director van 1 van de meest bekende en invloedrijke radiostations in de wereld: KIIS FM in Los Angeles.

Kelly Doherty 2

Ze is ook de meest gehoorde voice over wereldwijd, te horen op ….. tromgeroffel …….. 600 radiostations. Haar naam? Kelly Doherty. Zij is de eerste gast die wordt gemaakt als spreker op The Imaging Days 2015, die voor de tweede keer wordt gehouden. Het evenement in De Lichtfabriek in Haarlem is op 5 en 6 oktober van dit jaar. Een initiatief dat wordt mogelijk gemaakt door Beds & Beats, Benztown, Capital of Media, The Radio Imaging Library, Top Format en TRX Music. En Jingleweb is opnieuw mediapartner. De aankondiging is niet enkel een berichtje, maar er is ook een leuke video-introductie gemaakt. Kijk hier. En zorg dat je erbij bent op 5 en 6 oktober.