Over jingles en een blondine

Screenshot commercial Ford 2015

Screenshot Ford commercial 2015 215.02.2015 – Op jingleloze dagen is het een uitdaging om op Jingleweb iets te schrijven over jingles. Maar we weten altijd wel een linkje te maken waarmee we weg komen. Neem nou de commercial van Ford, die gisteren ‘viral is gegaan’. Een fraaie blondine in jinglestad Dallas (daar is de link al) heeft in een koffieshop een blind date met een man. Zij biedt hem een lift aan in haar Ford Mustang GT en speelt onderweg het domme blondje dat niet geweldig kan autorijden. De man kan zich natuurlijk niet inhouden om haar erop te corrigeren. Waarna blijkt dat het een ingehuurde stuntvrouw is, die op een braakliggende parkeerplaats buiten Dallas de man de autorit van zijn leven bezorgt. Geinige video, leuke blondine.