Heeft Mark Ronson nog geen jingle ?

Mark Ronson12.02.2015 – Z100 in New York doet ’t. 538 in Hilversum doet ’t. Q Music ook. En NRJ in Frankrijk. Op grote hits laten ze jingles inzingen voor hun radiostation. Bij PURE Music maken ze deze jingles aan de lopende band. Onder meeer voor NRJ, zeg maar de 538 van Parijs. XCX2Luister maar eens naar deze demo, met jingles ingezongen op de intro’s van Love me harder (Ariane Grande & The Weeknd), I’m an albatraoz (Aronchupa), Bif girls cry (Sia), A sky full of stars (Coldplay), I’m not the only one (Sam Smith), Break the rules (Charli XCX), Shake it off (Taylor Swift), What I did for love (David Guetta feat. Emile Sandé), Legendary lovers (Katy Perry), Animals (Maroon 5), Sun goes down (Robin Schulz feat. Jasmine Thompson), Wild wild love (Pitbull feat. GRL), Superheroes (The Script), Calabria (Enur feat. Natasja). Ben je in 1 klap weer bij met de actuele hits, mocht je dat niet zijn.
Allemaal ingezongen met dezelfde lines: NRJ. Hitmusic only. Wij zijn er blij mee, maar missen in deze demo wel Uptown Funk! van Mark Ronson Feat. Bruno Mars. En daarom hun foto als compensatie. Want een gaaf nummer is het. Ruim 205 miljoen keer bekeken op Youtube. Heel geschikt voor een Powerintro. Wie maakt ‘m? Laat het ons weten.