Tom & Judy Parma vandaag begraven

Tom-And-Judy-Parma-142046103608.01.2015 – Ze worden vandaag begraven: Judy & Tom Parma, allebei fameuze jingesingers uit Dallas. Judy Parma stierf op 22 december, haar man Tom op 25 december – allebei aan kanker. Wrang genoeg worden ze nu tijdens dezelfde rouwplechtigheid ter aarde besteld. Het lijkt op het einde van schrijver Willem Elsschot, die op 31 mei 1960 stierf, en een dag later zijn vrouw Fine – waarna ze samen werden opgebaard. Voor Judy & Tom Parma is de plechtigheid vanmiddag om drie uur in de Memory Chapel van Restland Funeral Home. Zowel Tom als Judy waren ware veteranen in het jinglevak, ze werkten voor nagenoeg alle maatschappijen die vanaf de jaren vijftig in jinglestad Dallas-Texas actief waren – en bouwden mee aan de robuuste jingle-sound, die lange tijd als voorbeeld gold in het vak. HIER is hun rouwregister, dat de komende dagen vast wordt gevuld met herinneringen door ouwe getrouwen.