Goed bezig, die Martijn

Martijn Schimmer 001

Martijn Schimmer 00307.01.2014 – Het loopt op rolletjes voor Martijn Schimmer, de man die in de afgelopen jaren de leadermuziek maakte voor De Wereld Draait Door, RTL4 Nieuws, Nieuwsuur, Pauw en nog vele anderen. Hij is de meestgevraagde media-componist van Nederland. Zijn studio aan de Luchtvaartstraat in Amsterdam ziet er spic en span uit: brandnieuw, state of the art – de luxe inrichting weerspiegelt het succes van de afgelopen jaren. En de conclusie is duidelijk: Martijn is inmiddels tot de tanden toe gewapend. Die studio werkt onder de naam SMP Amsterdam en ligt hemelsbreed niet ver van het Olympisch stadion, op een zielloos industrieterreintje. Maar binnen waan je je in een andere wereld. Op SMP is te zien hoe de studio eruit ziet, en zijn veel samples te vinden van recent werk. Leuk!

Martijn Schimmer 002