Jingles en een kerstgedachte

Radio screenshot20.12.2014 – Bij The Rocketeers in Hilversum hebben ze niet alleen verstand van jingles, ze hebben ook kaas gegeten van marketing. Als je 3 nieuwtjes te melden hebt, verstuur dan 3 persberichten in een paar dagen na elkaar, en niet eentje met beide nieuwtjes erin. Dat communicatie-principe hebben ze bij The Rocketeers goed begrepen. Op 6 december konden we dan ook de nieuwe jingles van het bedrijf melden voor de Top 4000 van Radio 10, 2 dagen geleden waren het de Kerstjingles van 100% NL, nu zijn het de nieuwe Kerstjingles voor Radio 10 die een vermelding waard zijn. Tien fonkelnieuwe, vrolijke power-pop kerstjingles (want zo noemen ze zelf deze jingles)  en Kerstversies voor de Top4000 , compleet met allerlei uitmixes plus commercial pingels.  En natuurlijk sturen ze een link mee. Onze lezers blij, wij blij. En Radio 10 en The Rocketeers natuurlijk. Een mooie kerstgedachte…