Brandy bedient Bayern met jingles

BRANDY_Bayern1

09.10.2014 – Diederik Decraene van jingleproducent Brandy in Brussel is oud-journalist. Hij weet dus hoe hij een bericht moet schrijven. Zijn mails over nieuwe jinglepakketten van zijn bedrijf zijn dan ook meestal ‘1 op 1’ geschikt voor plaatsing op Jingleweb. Lees maar mee: “De Brandy jingles hebben er opnieuw in één klap 2,9 miljoen luisteraars bij. Bayern 1 besliste om gezongen jingles aan hun vormgeving toe te voegen om vlotter temposwitches te maken. Na een internationale pitch is Brandy Jingles uit Brussel gekozen om deze heel specifieke opdracht uit te voeren.” Het bijbehorende persbericht laat ook niets aan duidelijkheid te wensen over: “De jingles zijn geselecteerd uit verschillende pakketten origineel voor Radio 2, JOEfm, 4FM en VivaCité. Elke cut kreeg het bekende Bayern 1-logo. De jingles moesten zowel pit en punch hebben maar tegelijk ook vriendelijk klinken en harmonieus matchen met het format.”
Kijk, zo heb je alles over de jingles voor dit Duitse station in 1 klap gelezen. Nu nog luisteren. Hier zijn de afzonderlijke cuts.