The Imaging Days krijgt vervolg

TID2014_Studio317.09.2014 – Het jingle- en vormgevingsevenement The Imaging Days krijgt een tweede editie. Op 5 en 6 oktober 2015 staat het gepland in opnieuw De Lichtfabriek in Haarlem. En da’s een groot succes te noemen voor organisator Anthony Timmers van Capital of Media. De eerste keer was het evenement op maandag 8 en dinsdag 9 september, en blijkens de foto’s was ’toute’ Jingleland aanwezig. Jinglemakers, jinglegebruikers, jinglefans, en jinglebestellers. Jingleproducent Reelworld was zogeheten Premium Partner, evenals Wise Buddah. Jingleweb was mediapartner van The Imaging Days. Wij brachten ter gelegenheid daarvan ’s wereld eerste Jingle Canon uit, die inmiddels vele honderden keren is beluisterd via Soundcloud. wat ons betreft volgens jaar een leuke jingle-gimmick. Welke? Daar gaan we fijn eens pakweg 300 dagen over nadenken. En als je suggesties hebt, laat het ons weten.