The Rocketeers: radioliedjes voor 538

538 Rocketeers16.09.2014 – Het gebeurt regelmatig dat een radiostation naast algemene zenderjingles ook aparte programmajingles laat maken, ook bij een andere producent dan de ‘vaste’ leverancier. In dit geval heeft het jinglebedrijf The Rocketeers (en niet ‘vaste leverancier’ Reelworld) jingles mogen maken voor een aantal 538-jocks: Ruud de Wild (programma Ruuddewild.nl), Frank Dane (Frank & vrijdag show) en Daniel & Ivo ( de avondploeg). Leuke, bewerkelijke en soms zelfs komische jingles, uitstekend passend bij de functie. The Rocketeers noemen ze 538 drivetime & personality jingles, of in gewone mensen-taal (zoals ze zelf zeggen) radioliedjes. Vooral de Frank en vrijdagshow-cuts en de jingles voor Ruud hebben prachtige blazers en klinken geweldig. En omdat het logo is beschermd bevatten de liedjes natuurlijk niet het overbekende 538-audiologo. Maar dat maakt ze minder minder leuk. Eigenlijk zijn het allemaal lange show-openers en show-closers.
Check ze hier.