Jingleweb op Radio Alphen Stad FM

banner213.08.2014 – Het Genootschap radiojingles en -tunes mag graag meewerken aan radioprogramma’s die over jingles gaan. Neem nou Alphen Stad FM, de lokale omroep voor de gemeente Alphen aan den Rijn en haar randgemeenten. De omroep – opgericht op 30 april 2003 – heeft elke maandagavond een mediaprogramma, getiteld Medialand NL. Mooi radio- en media-initiatief. Vorige week was daar nog NOS-radio-stem Hans Hogendoorn te gast. Hij sprak over zeezender Radio Noordzee en de geschiedenis ervan. Afgelopen maandag was het de beurt aan Genootschapper Benno Roozen om te mogen praten over jingles. Over de radiojingles voor de NPO (alle publieke radio en TV-zenders krijgen per volgende week dinsdag 19 augustus NPO voor hun naam), over de historie van radiojingles, de komst ervan naar Europa en meer van dat moois. Horen? Dat kan hier!