PAMS twins doen goede zaken

pams series 25 happy difference15.08.2014 – PAMS, de legendarische jinglemaker uit Dallas had bij elk nieuw jinglepakket een gimmick: de ene keer een sonovox, PAMS - Lauri & Carol Raymondde andere keer een all-male zang, dan weer Griekse ritmes (5/8 maat) en op hun 25ste pakket “The station with the happy difference” kwamen ze met de stemmen van een tweeling van pakweg 8 jaar: Carol en Lauri Raymond. Zij zijn HIER te horen in een jinglemedley. En stonden ook op het doosje van de demo die PAMS ervan maakte. En dankzij Jingleweb-lezer Nico Huijg weten we nu ook dat de twins ook werden gebruikt om commercials in te zingen, bijvoorbeeld voor de Abilene National Bank.  Bedankt, Nico!
Wat kwam er eigenlijk van de tweeling terecht na dat eenmalige sterrendom uit 1963? Nou, veel, de meisjes konden dus meer dan samen unisono een radiojingle zingen. Op de foto rechts zijn ze al een jaar of tien. Zoals dat dan gPAMS - Lauri & Carol Raymond 002aat in het leven, ze vonden partners en ze gingen samen het zakenpad op toen ze zelf (of met hun ouders) van Dallas naar Austin in Texas waren afgezakt. Ze bedachten sauzen voor vlees en barbecue en noemden die SASS: Season All Stuff Sauce.  Van Carol is op internet nauwelijks een spoor te vinden (nou ja, dat ze directeur is van de fabriek waar de sauzen nog steeds worden gemaakt, samen met haar zusje, ook nog een ‘president). Lauri trouwde een jaar of tien geleden met acteur Tom Parker. Helaas is via Google internet niet boven water te tillen of ze veel op radio en televisie adverteren voor hun lekkere sauzen. En of ze die jingles dan zelf zingen.

PAMS - Lauri & Carol Raymond 003