De doos van Len Groat

Len Groat - Koffer met stickers

Nelson02.08.2014 – Radiomaker Len Groat is 65 geworden (gefeliciteerd en nog vele jaren!) Een leeftijd waarop je eerder terugkijkt, dan vooruit. Nou was Len altijd al van het terugkijken. Hij was  programmadirecteur bij Solid Gold GEM-AM, het station met louter golden oldies en met de mooiste jingles ooit. Een brede waaier van wat JAM en PAMS te bieden had, en dan voorzien van precies passende teksten. Daardoor swingden de jingles als een gek. Op zo’n leeftijd komen de nostalgische koffers van zolder. Deze op de foto boven is een mooie. Die maakte jinglefans vast scheel van jaloersheid. Er is nog meer moois op z’n FACEBOOK.  De laatste jaren heeft hij als pensionado de zon opgezocht in het Portugese Coimbra. En nu hij 65 is geworden, gunt hij zichzelf ook een hondje, Geen gewoon hondje. Een duur hondje, Nelson. Len schrijft: “He cost the equivalent of 4 PAMS / JAM jingles!”  We schatten dat op zo’n 1800 euro, en op 1500 als je genoeg weet te pingelen. Jinglefan Colin Ridley vroeg direct op Facebook: “Did you get any mix outs”?