Stephen Emmer komt met CD

Banner Stephen Emmer22.07.2014 – Componist Stephen Emmer, bekend van vele TV-tunes en zendervormgeving, heeft in eigen beheer een album het licht doen zien, getiteld International Blue. CDDe muziek is van zijn hand en wordt gezongen door onder meer Midge Ure (Ultravox), Glenn Gregory (Heaven 17), Liam McKahey (Cousteau), Neil Crossley (Furlined) en Michael Dempsey (The Cure).  “Mensen die geen Autotune nodig hebben, aldus Emmer. International Blue is geproduceerd door Tony Visconti en is opgenomen in de zeer gerenommeerde Abbey Road Studios in London, waar The Beatles kind aan huis waren.
Volgens eigen zeggen heeft de CD “Bond-achtige proporties” en brengt het “hulde aan de verloren kunst”. Wie financieel wil participeren, of gewoon een deel van het album wil luisteren, kan HIER terecht.