PORS: dagje Zwitserse jingles zingen

Pors08.07.2014 – Zomaar een paar leuke snapshots uit de altijd boeiende wereld van jingles. Datum: maandag 7 juli 2014. Plaats: De Fendal Soundstudio’s in Loenen aan de Vecht. Op de groepsfoto onderaan onder meer: jingleproducent Henrie Pors uit Geldrop (2e van rechts) en Hans van Vondelen (links) van Fendal Soundstudio’s . Reden: het inzingen van jingles voor een buitenlands radiostation. Klant: Radio Melody in Zwitserland.
Radio Melody is een Schlager & Oldies station in Oost Zwitserland en onderdeel van FM1. 
Speciaal voor Radio Melody heeft PORS 10 jingles gecomponeerd in het specifieke Schlager format. Gisteren is in de Fendal Studios de laatste hand gelegd aan de muziektracks. Een aantal tracks is opgenomen met live drums en live gitaren. Henrie zelf heeft alle keyboard- en pianopartijen voor zijn rekening genomen. Ook is gisteren de lead-stem ingezongen en de tracks zijn ingezongen door Paloma, een bekende Schlagerzangeres uit Zwitserland. Op de foto zie je dan ook naast de twee genoemde personen zangeres Paloma en de stationmanager van FM1.
Henrie plaatste deze foto gisteren op zijn Facebook pagina. Het resultaat van de opnamesessie kun je binnenkort horen op de site van Pors Creative Productions, en natuurlijk via Radio Melody in Zwitserland. En let in dat laatste geval goed op: Radio Melody bestaat ook in New York (VS), Cairo (Egypte), Kuala Lumpur (Maleisië),  Heraklion (Griekenland), Stockholm (Denemarken), Turijn (Italië) en Amman (Jordanië) en op Haïti, maar die zijn het dus niet. Wel een ideetje om de jingles wellicht ook daar te verkopen….