Hij komt eraan: de nieuwe Genootschap CD

Genootschap - CD Toppop klein

28.05.2014 – Hij komt eraan: de splinternieuwe CD van het Genootschap. Momenteel ligt-ie bij de perser en op 10 juni komt-ie Toppop decor zwartwituit. We zijn er nog even summier over, maar uiteraard komt er meer informatie. Het is een dubbelaar, met zowel een CD als een DVD – een unicum in de geschiedenis van het Genootschap, sinds we in 1999 met dit soort uitgaves begonnen. Onderwerp is AVRO’s Toppop en de vormgeving, in beeld en geluid. Buitengewoon mooi spul, want in de tunes is onmiddellijk de meesterhand van Tonny Eyk terug te vinden en die van Tom Merriman van TM. En het beeld is ook al geweldig: met grafische foefjes van toppers als André Olgers en Frans Schupp. De nieuwe productie wordt 10 juni ten doop gehouden. Op een toepasselijke plek: het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. In aanwezigheid van Ad Visser, Penney de Jager, Tonny Eyk en andere prominenten. Dat wordt een happening, dat wordt leuk. De CD is vanaf die datum op deze plek te bestellen.