Nieuwe jingles WKTU uit … Hilversum

Visual PURE Jingles KTUDiederick Huizinga (L) en Dave Foxx - foto en visuals: PURE Jingles05.04.2014 – Toch knap: een jinglebedrijf in Hilversum dat de nieuwe vormgeving maakt voor een top-station in Amerika: KTU – The Beat of New York. Die slogan voert het radiostation al jaren, maar nieuw is, dat KTU zijn jingles uit Nederland haalt. En wel bij PURE Jingles. Diederick Huizinga van PURE is trots: “Ik heb altijd al gehouden van het tempo, de drive en de vormgeving van Amerikaanse radio”, zegt hij in het persbericht. De custom jingles voor KTU zijn zó gemaakt dat ze passen bij elk muziekgenre dat KTU uitzendt: van hits tot classics als Destiny’s Child’s Jumpin’ Jumpin’. Want in die wereld zijn dat al classics. Naast de jingles heeft PURE ook Power Intros gemaakt; gezongen jingles op grote hits. En wat waar is, is waar: KTU in New York is legendarisch, en dus is het een mooie uitdaging voor PURE Jingles. Kortom: mooi nieuws!  Luister naar de demo. Op de foto Diederick Huizinga (L) en Dave Foxx (Z100, KTU) – foto en visuals: PURE Jingles.