Alle schijven van de radio

bamischijf02.03.2014 – Alarmschijf, TROS Paradeplaat, Hilversum 3 Troetelschijf, NCRV Exclusief, Treiterschijf, AVRO’s radio- en televisietip, Steunplaat, KRO Weekendschijf, Radio 2 Paradeplaat, de Radio 2 CD, RTL Satelietschijf, NOS Tourartiest. Er zijn in de loop van de jaren heel wat ‘platen’ geweest die promotie nodig hadden, of gewoon goed genoeg waren om een extra predicaat mee te krijgen. De laatste weken is er op internet opvallend veel vraag naar deze jingles. En dus herplaatsen wij hier graag twee audiomontages die we eerder publiceerden op Jingleweb in 2005. Ze stonden toen in de zogeheten ‘jingleplayers’, maar zeker niet elke bezoeker van onze website heeft ze toen gehoord of gezien. En dus doen wij zie hierbij graag in de herhaling. De bekendste schijven van 1960 – 2005. Ennneuuuh, de bamischijf ontbreekt.