Veronica terug naar de schoolbanken

Ad Juul fotograaf Wessel  V blad 204.02.2013 – Wie zitten daar nou toch in de schoolbanken? Het zijn Ad Bouman en Juul Geleick, voormalige technici van Veronica, de zeezender, achter hen zit Lex Harding en tussen hen in zit Tom Mulder naar buiten te kijken. Euh, wel een beetje opletten, hè Tom. En onder op de foto zit dit tweetal te praten met Karel van de Woerd, chef technicus in de studio in Hilversum (alwaar hij al snel de bijnaam Karel van het Snoer verwierf).  Vrijdag waren de opnamen voor een uitzending van De Reunie bij de KRO met Rob Kamphues, een leuke dag was het – zegt Juul, en lang, want het is TV hè? De KRO nodigde alle nog in leven zijn de DJ’s en technici uit om uitgebreid terug te kijken op het fenomeen Veronica. Het is dit jaar 40 jaar geleden dat de knop definitief op uit werd gezet. Vergeet niet te kijken op 23 februari. Onder meer werd Lex Harding bezocht op zijn landgoed De Slichtenhorst tussen Nijkerk en Barneveld. Een leuk optrekje met een bewerkelijke tuin.Juul Karel Ad resto